Als ouder of verzorger wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je kind in goede handen is. Bij Zomerkamp Scheveningen zijn we ons er zeer bewust van dat wij een grote verantwoordelijkheid dragen. De kinderen zijn bij Zomerkamp Scheveningen in een andere omgeving, de hele dag buiten en actief bezig met unieke activiteiten zoals longboarden. Dit alles maakt Zomerkamp Scheveningen tot een onvergetelijke ervaring!

Waarom Zomerkamp Scheveningen?

Zomerkamp Scheveningen is ontstaan vanuit het enthousiasme en de wil om kinderen een onvergetelijk en uitdagend zomerkamp te bieden waarin ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Het team van Zomerkamp Scheveningen heeft ervaring in het werken met kinderen. De kinderen hebben het gehele zomerkamp dezelfde begeleider. Door continu bij de kinderen aanwezig te zijn worden bijvoorbeeld tekenen van onzekerheid snel herkend.

Vrienden ontmoeten

Na het zomerkamp zullen de kinderen thuiskomen met vele nieuwe vrienden. De gezellige en ontspannen sfeer in het zomerkamp bevordert het sluiten van vriendschappen. De begeleiders van Zomerkamp Scheveningen zien vaak in één oogopslag welke kinderen goed met elkaar kunnen opschieten. Zij zullen er dan ook voor zorgen dat die kinderen met elkaar in contact komen.

Goed om te weten

Alle activiteiten worden op en rond het Zuiderstrand gedaan. Het kan zijn dat we één dagdeel met zijn allen naar de Boulevard van Scheveningen gaan om Scheveningen te ontdekken. Het afzetpunt en de afzettijd blijven dan onveranderd. In de middag kunnen de deelnemers op hetzelfde punt weer opgehaald worden.