Waarom Zomerkamp Scheveningen?

Zomerkamp Scheveningen is ontstaan uit het enthousiasme en de wil om kinderen een onvergetelijk en uitdagend dagje uit te bieden waarin ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Het team van Zomerkamp Scheveningen heeft ervaring in het werken met kinderen en het begeleiden van verschillende sport- en spelactiviteiten.

Plezier op nummer 1

Voor de organisatie is het erg belangrijk dat alle deelnemers met een bak leuke herinneringen aan het eind van de dag naar huis gaan. Alle begeleiders zetten zich in om alle kinderen het leukste dagje uit te bezorgen. Door veel verschillende activiteiten aan te bieden die ze samen met hun leeftijdsgenootjes kunnen doen, willen wij het plezier op 1 zetten.

Professionaliteit

Alle begeleiders hebben ervaring met het begeleiden van kinderen en sport- en spelactiviteiten. Door ervaren begeleiders in te zetten willen wij de veiligheid van de deelnemers waarborgen. Door ook alle risico’s van tevoren te inventariseren en hier maatregelen voor te nemen wordt de veiligheid gewaarborgd.

Keurmerk Kindervakanties

Zomerkamp Scheveningen volgt de richtlijnen van het Keurmerk Kindervakanties. Dit keurmerk is in het leven geroepen door het Steunpunt Kindervakanties. Dit is een samenwerkingsverband van kindervakantieorganisaties in Nederland. Deze organisatie streeft samen met haar participanten naar kwaliteit, veiligheid en bereikbaarheid van kindervakanties. De positieve vakantie-ervaring van het kind staat hierbij centraal. Bekijk de website van Steunpunt Kindervakanties voor meer informatie.

Gezonde, gevarieerde maaltijden zorgen voor meer energie!

Zomerkamp Scheveningen vindt gezondheid erg belangrijk. Er worden elke dag veel actieve activiteiten gedaan. Daarvoor heb je natuurlijk voldoende energie nodig. Daarom is het voor de organisatie erg belangrijk dat er goed en gezond gegeten wordt. Tijdens de dagelijkse lunch zal hier dan ook aandacht aan besteed worden. De deelnemers krijgen ook uitleg over goed eten en hoe belangrijk dat is. Na de lunch kan er dan weer vol energie worden meegedaan aan alle activiteiten. De deelnemers krijgen elke dag ook nog een tussendoortje. Ook dit zal bestaan uit iets gezonds, maar lekkers.