Hieronder staan de meeste vragen met bijbehorende antwoorden. Staat jouw vraag hier niet tussen. Neem dan contact met ons op.

Over Zomerkamp Scheveningen

Welke ervaring en diploma's hebben de begeleiders?

Al onze begeleiders hebben ervaring met werken met kinderen. Ook hebben zij een opleiding in de sport of pedagogiek afgerond.

3- en 5-daagse zomerkampen

Kan ik zelf naar het strand komen?

De deelnemers mogen zelf naar het strand komen, maar de organisatie vind het erg belangrijk kennis te maken met de ouders. De eerste kennismaking op maandagochtend of de afsluiting op vrijdagmiddag zijn goede momenten hiervoor.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Bij slecht weer gaat het kamp nog steeds door. Zomerkamp Scheveningen zorgt altijd voor alternatieve activiteiten als de weersvoorspellingen niet gunstig zijn.

Wat zijn de regels ten aanzien van alcohol en roken?

Zomerkamp Scheveningen is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Gebruik van alcoholische dranken en rookwaren is daarom niet toegestaan. Wanneer een deelnemer dit toch meeneemt, wordt het door de leiding ingenomen.

Wat eten we tijdens Zomerkamp Scheveningen?

Elke dag krijgen de deelnemers een lekkere lunch. Zomerkamp Scheveningen probeert elke dag iets anders te serveren, om de deelnemers goed gevarieerd te laten eten.

Houden jullie rekening met allergieën of bijzondere diëten?

Als deelnemers bij de inschrijving aangeven dat zij allergieën hebben of bijzondere diëten volgen, wordt hier altijd rekening mee gehouden. Tijdens het zomerkamp kan je dit ook altijd aangeven bij je begeleider.

Mag ik mijn telefoon meenemen?

Deelnemers mogen hun telefoon meenemen, maar veel tijd zal je er niet voor hebben, omdat we het grootste gedeelte van de dag bezig zullen zijn. Het meenemen van je telefoon is op eigen risico. Zomerkamp Scheveningen is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.

Zijn er momenten dat je iets voor jezelf kan doen?

Tijdens Zomerkamp Scheveningen is er ook tijd om iets voor jezelf te doen. Hoewel we veel verschillende activiteiten gaan doen, is er ook tijd vrij gemaakt om lekker te relaxen op het strand.

Als ik iets niet durf, mag ik dat onderdeel dan overslaan?

Maak je niet druk. Jij bepaalt wat je wel en niet durft. Je kan dit altijd aangeven bij je begeleider.

Inschrijving en betaling

Moet ik een annuleringsverzekering afsluiten?

Het is niet verplicht om een annuleringsverzekering af te sluiten voor Zomerkamp Scheveningen.

Moet ik het van tevoren melden als ik een allergie heb?

Heel graag. Op die manier kunnen wij hier zo goed mogelijk rekening mee houden. Geef je allergie aan via het inschrijfformulier.

Kan ik in de groep van mijn vriend/vriendin ingedeeld worden?

Natuurlijk kan jij met je vriend of vriendin in één groepje zitten. Als je dit doorgeeft bij de inschrijving, wordt hier rekening mee gehouden.

Kan ik me ook alleen inschrijven?

Je kan je altijd alleen inschrijven. De kans dat je dan veel nieuwe vrienden maakt is dan zelfs groter.