Het leukste zomerkamp

Dit jaar wordt voor het eerst Zomerkamp Scheveningen georganiseerd. Het leukste zomerkamp in Den Haag voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Elke dag zit vol met activiteiten die op en rond het Zuiderstrand van Scheveningen worden gedaan. Zo maak je kennis met surfen, longboarden, vliegeren, beachvolleybal, archery tag en ga zo maar door. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. De hele week zijn we op het strand te vinden. Op het strand worden activiteiten gedaan, in het water gaan we aan de slag en in de duinen kan er ook van alles gedaan worden. Voor iedereen zit er wat leuks tussen.

Ervaar het strandleven samen met onze professionele zomerkamp begeleiders

Alle activiteiten worden begeleid door professionele zomerkamp begeleiders. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers mee kunnen doen met de activiteiten en dat iedereen betrokken wordt. Daarnaast zorgen de zomerkamp begeleiders voor een relaxte sfeer die echt bij het strand hoort. Tot slot is gezond eten en voldoende bewegen belangrijk voor Zomerkamp Scheveningen. Hier wordt tijdens het kamp dan ook genoeg aandacht aan besteed. We zijn elke dag druk bezig met allerlei sportieve activiteiten en spellen. Ook wordt er elke dag een lekkere en gezonde lunch verzorgd bij strandtent De Staat.

Het programma gaat altijd door

Zomerkamp Scheveningen maakt gebruik van dagprogramma’s om een indeling van de zomerkamp week te maken. Er zijn verschillende dagprogramma’s gemaakt voor verschillende weer scenario’s. Aan de hand van de weersvoorspellingen wordt de week ingedeeld met de verschillende dagprogramma’s. Zo kunnen de activiteiten altijd door gaan en wordt er gezorgd voor alternatieven. Hoewel Zomerkamp Scheveningen zo veel mogelijk verschillende activiteiten wil aanbieden in één zomerkamp week, kan het voorkomen dat een activiteit vaker dan eens wordt gedaan.

In het kort

  • Veel verschillende activiteiten op het strand, in de zee en in de duinen
  • Professionele zomerkamp begeleiders
  • Relaxte sfeer op het rustige Zuiderstrand
  • Elke dag een lekkere en gezonde lunch
Good to know

Zomerkamp Scheveningen is een dag zomerkamp. De deelnemers worden elke ochtend tussen 09:00 – 09:30 verwacht en kunnen in de middag na 16:30 weer opgehaald worden. Elke dag wordt er een lunch en tussendoortje verzorgd. Voor ouders is het erg leuk om een dagje te komen kijken en te zien waar hun kind nou ’s avonds zo moe van is geworden. De activiteiten worden uitgevoerd op het Zuiderstrand naast strandtent De Staat, waar ouders heerlijk op het terras kunnen zitten, een lekker drankje kunnen drinken en kunnen genieten van het plezier van de kinderen.