3-daags Zomerkamp 17 t/m 19 juli

€349,95

17 juli is het zover. Zomerkamp Scheveningen gaat beginnen! Dit zomerkamp is het eerste zomerkamp dat Zomerkamp Scheveningen organiseert. De organisatie haalt alles uit de kast om de deelnemers zo veel mogelijk verschillende activiteiten te laten doen. Met activiteiten die zowel in de zee als op het strand plaats vinden, is er voor iedereen wat te doen. De begeleiders van zomerkamp Scheveningen nemen de deelnemers mee in hun enthousiasme en bezorgen ze een fantastische dag. Activiteiten die de deelnemers kunnen gaan doen zijn bijvoorbeeld: vliegeren, surfen of suppen, wakeboarden, beachvolleyballen of beachvoetballen. Op het rustige Zuiderstrand ter hoogte van strandtent De Staat vinden alle activiteiten plaats. De activiteiten worden afgestemd op de weersvoorspellingen. Zo kunnen de activiteiten altijd door gaan. Voor het eten wordt ook gezorgd. Je moet tenslotte wel goed eten als je de hele dag druk bezig bent. De lunch wordt verzorgd bij strandtent De Staat.

Wat ga je doen?

Zomerkamp Scheveningen heeft een ruim aanbod van activiteiten die zowel op het strand als in zee plaats vinden. Denk aan activiteiten als surfen, suppen, wakeboarden, vliegeren, beachvolleybal, bubbelbal of boeren beachgolf. De activiteiten die Zomerkamp Scheveningen aanbiedt kunnen bij verschillende weersomstandigheden uitgevoerd worden. Zo zorgt Zomerkamp Scheveningen ervoor dat het zomerkamp altijd door kan gaan. De activiteiten worden afgestemd op de weersvoorspellingen en er wordt zo nodig gezorgd voor alternatieven.

Professionele begeleiding van deelnemers en activiteiten

De activiteiten van Zomerkamp Scheveningen worden begeleid en uitgevoerd door ervaren en enthousiaste begeleiders. Het hele team heeft dezelfde doel: de deelnemers de allerleukste sportieve dag bezorgen. De begeleiders van Zomerkamp Scheveningen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van ervaring en motivatie om de deelnemers de leukste ervaring te bieden.

De ideale locatie voor alle activiteiten

Alle activiteiten worden gedaan op het Zuiderstrand bij strandslag 10. Op dit rustige strand is alle ruimte om de activiteiten uit te voeren. Het Zuiderstrand is een familievriendelijk strand. Families komen hier regelmatig om te genieten van een heerlijk dagje strand.

Lekker en gezond eten en drinken bij Zomerkamp Scheveningen

Als je de hele dag zo druk en sportief bezig bent, is het heel belangrijk dat je goed eet. Goed en gezond eten is voor Zomerkamp Scheveningen erg belangrijk. Daarom wordt hier tijdens de lunch aandacht aan besteed. De lunch wordt verzorgd bij strandtent De Staat. Deze strandtent streeft naar gezonde leefomstandigheden voor mens en dier en werkt daarom alleen met biologische producten.