5 dagen vol avontuur

Zomerkamp Scheveningen organiseert 5-daagse zomerkampen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in de regio Den Haag/Scheveningen. Tijdens deze zomerkampen maak je kennis met sporten en spellen die je op het strand, in de zee en in de duinen kan doen. Ook leer je nieuwe mensen kennen en kan je superveel nieuwe vrienden maken. Op het strand hangt een fijne, relaxte sfeer. In vijf dagen bij Zomerkamp Scheveningen doe je zo veel verschillende sporten en spellen, dat heb je nog nooit gedaan.

Doe de coolste activiteiten

Tijdens Zomerkamp Scheveningen worden de coolste activiteiten gedaan op het strand, in de zee en in de duinen. Denk bijvoorbeeld aan surfen, vliegeren, longboarden, suppen, bubbelvoetbal of wakeboarden. Er zijn zowel competitieve activiteiten als spellen. Voor iedereen zit er wat leuks tussen. Al onze activiteiten worden uitgevoerd onder begeleiding van onze professionele zomerkamp begeleiders.

Perfecte plek om nieuwe vrienden te maken

Zomerkamp Scheveningen is de ideale plek om nieuwe vrienden te maken. Samen met je leeftijdsgenoten doe je heel veel verschillende activiteiten, maar kan je ook lekker chillen op het strand. Je hoeft je tijdens het kamp nooit te vervelen, de dagen zitten lekker vol. Tussen de activiteiten door kan je lekker relaxen op het strand of samen met kampgenoten en begeleiders spelletjes doen op het strand.

Lekker en gezond eten

Zomerkamp Scheveningen verzorgt elke dag een lekkere en gezonde lunch. Deze lunch wordt verzorgd bij strandpaviljoen De Staat. De Staat streeft naar gezonde leefomstandigheden voor mens en dier en werkt daarom met uitsluitend biologische producten. In de middag wordt er ook nog gedacht aan een tussendoortje.

Alle ruimte op het Zuiderstrand

Op en rond het Zuiderstrand worden alle activiteiten uitgevoerd. Het Zuiderstrand is een echt familiestrand. De rustige sfeer op dit strand zorgt voor de ideale omstandigheden voor een zomerkamp. Dit strand is ook de les locatie van Kitesurfles.nl. Deze kitesurfschool verzorgt ook een aantal lessen voor deelnemers van het zomerkamp.

Het programma kan altijd doorgaan

Zomerkamp Scheveningen maakt gebruik van dagprogramma’s om de week in te plannen. Er zijn dagprogramma’s gemaakt voor meerdere weer scenario’s. Aan de hand van de weersvoorspellingen wordt de week ingedeeld met de verschillende dagprogramma’s met bijbehorende activiteiten. Zo kunnen de activiteiten altijd doorgaan en wordt er gezorgd voor alternatieven. Zomerkamp Scheveningen probeert zo veel mogelijk verschillende activiteiten in te plannen, maar door de weersomstandigheden kan het gebeuren dat een activiteit vaker dan één keer wordt gedaan.